HR на фокус

„HR на фокус“ е каталог, даващ систематизирана информация за продукти/услуги, свързани с ежедневната работа на HR професионалистите. В него бързо и лесно можете да намерите доставчици, предлагащи продукти/услуги, от които в момента имате нужда.

За потребители: Каталогът е отворен за ползване за членове на асоциацията. За да получите достъп до него, е необходимо само да се регистрирате и да създадете свой профил. Това ви гарантира достъп до профилите на всички включени в каталога доставчици и представените от тях услуги.

За доставчици: Ако желаете да представите свои продукти/услуги в каталога, моля запознайте се с "Условия за доставчици" преди да направите своята регистрация.
Условия за доставчици
“HR на фокус” е онлайн каталог за услуги в сферата на управлението на човешки ресурси. Негови потребители са HR професионалисти, търсещи информация за предлаганите на пазара услуги, свързани с тяхната ежедневна работа.

За доставчици на услуги:

За да публикувате информация за предлагани от вас услуги в каталога „HR на фокус“, е необходимо заплащането на такса. Тя се определя от броя услуги, които искате да включите в профила си за период от 1 година.

По повод стартирането на каталога важат промоционални условия. Таксата за представяне на продукт/услуга в каталога за периода до 31.12.2015 година ще бъде:

 • септември 2015 – декември 2015

 • 105 лв. с ДДС /за членове на БАУХ/
  140 лв. с ДДС /за нечленове на БАУХ/

 • ноември 2015 – декември 2015

 • 70 лв. с ДДС /за членове на БАУХ/
  105 лв. с ДДС /за нечленове на БАУХ/


  Специални условия за членовете на асоциацията*! Представянето ви в каталога до края на 2015 г. е безплатно, ако се регистрирате до 20 септември 2015 г.!
  *Членове на асоциацията са всички, заплатили своя членски внос за 2015 г.


  Copyright © 2015 БАУХ  | За реклама  | Контакти  | Условия за доставчици